Ook in Leende van ons lekkers genieten!

mei 31, 2024

Woensdag 29 mei openden wij onze deuren aan de Margrietlaan 3F in Leende. Het begin van de dag begon regenachtig, maar uiteindelijk werd het toch nog mooi weer. Er was die dag veel inloop en mensen waren enthousiast, over onze scherpe openingsacties, zoals bijvoorbeeld: zes worstenbroodjes voor €6, vier gebakjes voor €7,50 en alle broden waren 2 + 1 gratis. Klanten konden ook verschillende lekkere dingen komen proeven en mochten de fijne sfeer komen ervaren.

Het mooie aan deze winkel is de ruimtelijke indeling met veel daglicht en de comfortabele  zitplaatsen zowel binnen als buiten met uitzicht op het plein, doordat de winkel op de hoek ligt, kun je er makkelijk binnen kijken. Wat de opening van deze winkel voor ons extra speciaal maakt is dat Leende de geboorteplaats is van onze Godfried, “alles moet absoluut perfect” aldus onze Godfried.

Je kunt er terecht voor leuke chocolade artikelen van Bonbisou, allemaal lekkere banket producten, het brede assortiment aan brood en je kunt ook bij ons komen lunchen. Bijvoorbeeld wanneer je zin hebt in een warme cappuccino met een lekker caramel gebakje of wanneer je eerder zin hebt in een broodje gezond met een verse jus d’orange. Er is voor iedereen wat passends. Neem anders vast een kijkje op onze menukaart.  

We hebben al veel positieve reacties gekregen en wij zijn ervan overtuigd dat deze winkel een succes gaat worden. Met het vriendelijke team uit eigen dorp Leende en het lekkere assortiment moet het zeker goed gaan komen.

Tot snel

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details