Blog overzicht

Bezoek onze nieuwe winkel in Winkelcentrum de Coevering

In Winkelcentrum de Coevering in Geldrop is de winkel verhuisd naar een betere locatie, nu kunt u ons vinden op de hoek tegenover de Jumbo supermarkt. Deze nieuwe winkel heeft een open concept, waardoor u eigenlijk al voordat u het doorheeft verwelkomd wordt in onze winkel. Ook is er genoeg ruimte om met de boodschappenkar te komen shoppen. Wij zien u graag terug in deze prachtige nieuwe winkel.

Meer lezen

Locatie winkelcentrum de Coevering: wij gaan verhuizen

Wij gaan verhuizen in winkelcentrum de Coevering. Deze verhuizing is binnen het winkelcentrum. Wij verachten je medio november 2022 in onze nieuwe winkellocatie te verwelkomen. Houd de facebookpagina in de gaten voor updates over de verhuizing.

Meer lezen

Donderdag 10 november: opening locatie Woenselsemarkt

Na hard werken zijn wij trots dat wij donderdag 10 november de deuren van onze nieuwe Godfried de Vocht locatie Woenselsemarkt 9 mogen openen. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Meer lezen

Locatie Woenselsemarkt: wij gaan verhuizen

Wij gaan verhuizen op de Woenselsemarkt. Door de verhuizing is deze locatie gesloten vanaf 1 augustus en zullen wij medio september 2022 openen op de nieuwe locatie Woenselse markt 9 (100m verderop). Bij de nieuwe locatie hebben wij naast brood & banket ook de lunchroomvoorziening toegevoegd. Houd de facebookpagina in de gaten voor updates over […]

Meer lezen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details