Specialiteit
uitgelicht

Bakkerij de Vocht heeft meerdere specialiteiten. Bekijk ze hier en kom snel langs in een van onze winkels of bestel gemakkelijk een van onze specialiteiten in onze webshop.

Onze specialiteiten

Een specialiteit is niet voor niets een specialiteit. Wij zijn kritisch op al onze producten. Of het nu tijdelijke producten zijn, seizoen producten of specialiteiten. Natuurlijk vinden wij het belangrijk om te zorgen voor voldoende afwisseling in ons assortiment. Zo geven wij een twist aan klassiekers of komen wij met een totaal nieuw product. Onze specialiteiten zijn het handelsmerk waarmee Bakkerij Godfried de Vocht zich echt onderscheidend maakt ten opzichte van concurrentie. 

Onze specialiteiten zijn publieksfavorieten. Al onze producten maken wij met de grootste zorg en van de meest hoogwaardige kwaliteit ingrediënten. Met ruim 35 jaar vakmanschap en ervaring gebruiken wij tot op de dag van vandaag onze familierecepten. Deze recepten worden alleen van generatie op generatie doorgegeven en zijn uitsluitend voor onze bakkerij beschikbaar. Dat maakt dat ons brood en gebak niet te evenaren is. 

Onze bakkers staan dagelijks voor dag en dauw op om met liefde aan de slag te gaan. Met liefde, tijd & aandacht maken zij de lekkerste specialiteiten voor je, en dat proef je! 

Exclusieve bakkersspecialiteiten

Koopt u regelmatig brood in de supermarkt? Dan is het aanbod vaak hetzelfde. Maar belangrijker dan dat, het ontbreekt aan beleving en passie bij het maken van het brood en banket. U proeft de echte ambacht alleen bij een Bakkerij, zoals die van ons. Bij het binnenlopen van een van onze bakkerswinkels komt de geur van vers afgebakken brood u tegemoet. Wat uw voorkeur ook is, of met welke allergieën u rekening moet houden, wij hebben het brood en banket waar u absoluut geen genoeg van kunt krijgen. 

Bakkerij Godfried de Vocht is in het bezit van het ‘Echte Bakkers’ keurmerk. Als bakker krijgen wij dit keurmerk alleen wanneer wij behoren tot de beste in het vakgebied. Een flinke dosis passie voor het bakkersvak mag natuurlijk niet ontbreken. Naast dat het een eer is om in het bezit te zijn van dit keurmerk, is het ook belangrijk dit te behouden. Een aantal keer per jaar wordt onze bakkerij gekeurd, want alleen dan behoor je tot de ‘beste’, de echte bakkersgilde familie.

Ontdek onze bakkersspecialiteiten

Vele van onze producten vallen jaarlijks in de prijzen en worden dan ook met goud bekroond. Hieronder een aantal publieksliefhebbers waar wij als ambachtelijke bakker enorm trots op zijn.

Worstenbroodjes

Een worstenbroodje is meer dan slechts gehakt met deeg. Zo zit ons geheim voor de lekkerste Brabantse worstenbroodjes in de juiste hoeveelheid gehakt met een ..

Ingedriënten

Bereidingswijze

Voedingswaarde

Meer info

Nougatine ijstaart

Onze kers op de taart is toch wel onze nougatine ijstaart, dit gebak opgebouwd uit heerlijke hazelnoten schuimlagen met romige vulling en hazelnootjes is een ..

Ingedriënten

Bereidingswijze

Voedingswaarde

Meer info

Eierkoek

Onze eierkoeken zijn niet zomaar zo lekker, ook hier besteden wij weer de grootste aandacht aan het bereidingsproces.

Ingedriënten

Bereidingswijze

Voedingswaarde

Meer info

Desembrood

Desembrood wordt gekenmerkt aan zijn robuust uiterlijk en volle smaak, verschillend aan gewoon brood is dat er een ander rijsmiddel wordt gebruikt dan gist, namelijk ..

Ingedriënten

Bereidingswijze

Voedingswaarde

Meer info

Gepersonaliseerde taarten

Geen feest zonder taart. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een jubileum. Iedereen krijgt een glimlach op zijn/haar gezicht wanneer de ..

Ingedriënten

Bereidingswijze

Voedingswaarde

Meer info

Kom sfeer proeven

Heeft u ook al trek gekregen? Bezoek dan snel een van onze bakkerswinkels. Wij hebben vestigingen in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Son, Best, Aalst/Waalre & Maarheeze. Vraag onze collega’s naar een van onze specialiteiten. Daar gaat u geen spijt van krijgen.

Online bestellen bij
De Echte Bakker

Een van onze specialiteiten bestellen? Dit kan gemakkelijk online via onze webshop. Bestel nu!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details