Taarten

Geen feest zonder taart. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een jubileum. Iedereen krijgt een glimlach op zijn/haar gezicht wanneer de taart met kaarsjes binnen komt en iedereen begint spontaan te klappen en te zingen. Niet gek dat we liefhebbers zijn van dit feestelijk gebak.

Zonder taart geen feest toch? En feestjes moeten gevierd worden. Onze bakkers maken dagelijks de meest feestelijke creaties om onze vitrines te vullen. Maar ook voor een taart op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Of het gaat om een fototaart of een themataart, wij denken met u mee.

Fototaarten

Wij bij Bakkerij Godfried de Vocht weten hoe je een feestje geeft, lekker oer-Hollands met slingers, hapjes, drie kussen op de wang, zittend in een kring. Wat hier niet mag ontbreken is natuurlijk het gebak, zo vier je een feestje altijd met taart. Zoals men vroeger zei “de gasten moeten met een zoete mond naar huis gaan. Dan was het feest geslaagd”, zo denken wij er ook over. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een jubileum, iedereen krijgt een glimlach op zijn/haar gezicht wanneer de taart binnenkomt. Vooral als deze nog eens extra speciaal is met een foto, of wat dacht je van een originele tekst. Onze bakkers maken dagelijks de meest feestelijke creaties voor iedere gelegenheid, dus voor een taart op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Of het gaat om een fototaart of een themataart, wij denken met u mee.

Altijd feest

Al eeuwen geleden vierden mensen feest, ieder met eigen tradities en op hun eigen manier. Sommige wetenschappers beweren dat de Egyptenaren de verjaardagen van hun farao vierden. Het romeinse tijdperk bracht hier verandering in door deze aangelegenheid ook te vieren als gewone man, maar dan ook alleen maar de man en niet de vrouw. In de middeleeuwen werd het verjaardagsfeest door de kerk gezien als een goddeloze daad, maar in de vierde eeuw veranderde dat doordat de christenen de verjaardag van Jezus Christus gingen vieren. Voor lange tijd vierde alleen koningen en machtige edellieden hun verjaardag, hierdoor zie je nog altijd in de hedendaagse traditie de ‘verjaardags-kroon’ als symbool van vroeger. Tijdens de industriële revolutie werd het mogelijk voor het gewone volk om ook hun verjaardag te vieren met een taart, waar dit voorheen alleen gedaan werd door de rijkere.

Tegenwoordig is het vieren van een gelegenheid heel normaal, zo vieren mensen hun verjaardag en die van familie en vrienden. Maar ook de verjaardagen van huisdieren worden steeds populairder. Wanneer je geslaagd bent wordt dit uitgebreid met een feestje gevierd. Met de geboorte van een nieuw mensje is er altijd feest, maar ook voordat het kindje er is vieren mensen uitgebreid het leven. Ontzettend populair en eigentijds is de gender reveal party, waarbij de ouders pas op het feest te horen krijgen of het een jongen of een meisje is. Een verbintenis tussen twee personen is ook een mooie aangelegenheid, daarom dat een bruiloft zo uitbundig mogelijk gevierd wordt. Maar ook een jubileum voor het bestaan van een bedrijf of organisatie is een zeer leuk uitgangspunt voor een feestje. Wat je ook viert, wij bij Bakkerij Godfried de Vocht hebben het in huis en maken naar eigen wens & smaak een taart voor iedere gelegenheid.       

Fototaart naar wens & smaak

Onze taarten worden met liefde bereid voor iedere gelegenheid, dus heb je een speciale wens dan staan wij als uw bakker altijd voor je klaar. Zo kun je bij ons de taart geheel personaliseren met een eigen opdruk zoals bijvoorbeeld een foto. Naast beeldmateriaal kun je ook teksten aanleveren om de taart nog persoonlijker te maken. Je kunt bij onze taarten ook kiezen voor verschillende smaken, wat dacht je van chocoladevulling met witte chocolade schaafsel? Niet alleen onze slagroomtaarten kun je personaliseren maar ook onze marsepeintaarten zijn geheel naar wens te maken. Even geen inspiratie, kies dan uit een van onze voorbeeldtaarten.

Fototaart bestellen

Taarten zijn er in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, daarom is een taart uitermate geschikt voor ieder feestje. Heb je een feestje zoals verjaardag, jubileum of geboorte, verras je geliefde dan met een extra bijzonder stukje taart uit onze bakkerij. U kunt kiezen uit een marsepeintaart of de feestelijke slagroomtaart, met de mogelijkheid om hier een eetbare foto of logo op te laten plaatsen. Allebei de taarten zijn afgewerkt met de lekkerste slagroom & nootjes, liever iets anders kies dan bijvoorbeeld voor banketbakkersroom met chocolade schaafsel. Naast een eigen foto kun je ook kiezen uit een van onze themataarten zoals verjaardag, Abraham & Sarah, jubileum, geslaagd, gender reveal, babyshower of bruiloft. Met bijzondere dagen hebben wij ook voorbeeldtaarten zoals met Sinterklaas, Kerst, carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag & Vaderdag. Bezoek onze webshop en bekijk alle opties. Behoefte aan persoonlijk advies loop dan binnen bij een van onze bakkerswinkels, zodat we samen kunnen kijken welke taart het beste bij de feestelijke gelegenheid past.

Voedingswaarde

WaardenPer
100 gram
Energie/kcal1318.97 KJ
Energie (Kcal)315.03 Kcal
Eiwit3.29 g
Koolhydraten33.33 g
Waarvan suiker26.75 g
Vetten18.8 g
Waarvan verzadigd12.54 g
Voedingsvezels0.65 g
Zout0.32 g

Onze klassieke slagroomtaart bevat bovenstaande voedingswaarde. Bekijk onze webshop voor de voedingswaarde van andere varianten van slagroom- en verjaardagstaarten.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details