Opwarm en afbakadvies
Uw Echte Bakker staat u altijd met raad en daad bij. Hieronder adviseren wij je over de temperaturen in graden, en de duur in minuten waarop je onze producten het beste kunt opwarmen en afbakken. Bij het opwarmen en afbakken van onze producten is een klein beetje gevoel nodig, immers heeft iedere oven en airfryer zijn eigen karakter. Belangrijk is wel dat de oven en airfryer altijd voorverwarmd zijn.
Wij wensen je alvast smakelijk eten en geniet van onze producten.
* Product afdekken met aluminiumfolie
Oven
Opwarmadvies | Graden | Minuten |
Worstenbroodje* | 180° | 8 |
Mini worstenbroodje* | 180° | 6 |
Pittig worstenbroodje* | 180° | 8 |
Saucijzenbroodje | 180° | 8 |
Mini saucijzenbroodje | 180° | 6 |
Roomboter amandelstaaf | 170° | 8 |
Appelbol suiker(vrij) | 170° | 12 |
Kerststaaf* | 170° | 8 |
Kerstkrans* | 170° | 8 |
Stokbrood | 170° | 6 |
Kaiserbroodje | 180° | 4 |
Pistolet | 180° | 4 |
Meergranenbroodje | 180° | 4 |
Croissant | 180° | 4 |
Ciabatta | 180° | 4 |
Kaascroissant | 180° | 7 |
Ham/kaascroissant | 180° | 7 |
Afbakadvies | Graden | Minuten |
Afbakstokbrood | 200° | 8 |
Afbakkaiserbroodje | 200° | 6 |
Afbakmeergranenbroodje | 200° | 8 |
Afbakcroissant | 200° | 8 |
Afbakciabatta | 200° | 6 |
Airfryer
Opwarmadvies | Graden | Minuten |
Worstenbroodje | 180° | 4 |
Mini worstenbroodje | 180° | 3 |
Pittig worstenbroodje | 180° | 4 |
Saucijzenbroodje | 180° | 4 |
Mini saucijzenbroodje | 180° | 3 |
Roomboter amandelstaaf | 170° | 3 |
Appelbol suiker(vrij) | 170° | 5 |
Kerststaaf | 170° | 3 |
Kerstkrans | 170° | 3 |
Stokbrood | 170° | 3 |
Kaiserbroodje | 180° | 3 |
Pistolet | 180° | 3 |
Meergranenbroodje | 180° | 3 |
Croissant | 180° | 3 |
Ciabatta | 180° | 3 |
Kaascroissant | 180° | 4 |
Ham/kaascroissant | 180° | 4 |
Afbakadvies | Graden | Minuten |
Afbakstokbrood | 200° | 5 |
Afbakkaiserbroodje | 200° | 4 |
Afbakmeergranenbroodje | 200° | 4 |
Afbakcroissant | 200° | 4 |
Afbakciabatta | 200° | 5 |