Opwarm en afbakadvies

Uw Echte Bakker staat u altijd met raad en daad bij. Hieronder adviseren wij je over de temperaturen in graden, en de duur in minuten waarop je onze producten het beste kunt opwarmen en afbakken. Bij het opwarmen en afbakken van onze producten is een klein beetje gevoel nodig, immers heeft iedere oven en airfryer zijn eigen karakter. Belangrijk is wel dat de oven en airfryer altijd voorverwarmd zijn.

Wij wensen je alvast smakelijk eten en geniet van onze producten.

 * Product afdekken met aluminiumfolie

Oven

OpwarmadviesGradenMinuten
 Worstenbroodje* 180° 8
 Mini worstenbroodje* 180° 6
Pittig worstenbroodje* 180° 8
 Saucijzenbroodje 180° 8
 Mini saucijzenbroodje 180° 6
 Roomboter amandelstaaf 170° 8
 Appelbol suiker(vrij) 170° 12
 Kerststaaf* 170° 8
 Kerstkrans* 170° 8
Stokbrood 170° 6
Kaiserbroodje 180° 4
Pistolet 180° 4
Meergranenbroodje 180° 4
Croissant 180° 4
Ciabatta 180° 4
Kaascroissant 180° 7
 Ham/kaascroissant 180° 7
AfbakadviesGradenMinuten
 Afbakstokbrood 200° 8
 Afbakkaiserbroodje 200° 6
 Afbakmeergranenbroodje 200° 8
Afbakcroissant 200° 8
 Afbakciabatta 200° 6

Airfryer

OpwarmadviesGradenMinuten
 Worstenbroodje 180° 4
 Mini worstenbroodje 180° 3
Pittig worstenbroodje 180° 4
 Saucijzenbroodje 180° 4
 Mini saucijzenbroodje 180° 3
 Roomboter amandelstaaf 170° 3
 Appelbol suiker(vrij) 170° 5
 Kerststaaf 170° 3
 Kerstkrans 170° 3
Stokbrood 170° 3
Kaiserbroodje 180° 3
Pistolet 180° 3
Meergranenbroodje 180° 3
Croissant 180° 3
Ciabatta 180° 3
Kaascroissant 180° 4
 Ham/kaascroissant 180° 4
AfbakadviesGradenMinuten
 Afbakstokbrood 200° 5
 Afbakkaiserbroodje 200° 4
 Afbakmeergranenbroodje 200° 4
Afbakcroissant 200° 4
 Afbakciabatta 200° 5

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details