Opwarm en afbakadvies

Uw Echte Bakker staat u altijd met raad en daad bij. Hieronder adviseren wij u over de temperaturen in graden, en de duur in minuten waarop u onze producten het beste kunt opwarmen en afbakken.

Opwarmadvies Graden Minuten
 Worstenbroodje* 180°   8
 Mini worstenbroodje* 180°   6
 Pittig worstenbroodje* 180°   8
 Saucijzenbroodje 180°   8
 Mini saucijzenbroodje 180°   6
 Roomboter amandelstaaf 170°   8
 Appelbol suiker(vrij) 170° 12
 Kerststaaf* 170° 10
 Kerstkrans* 170° 10
 Stokbrood 170°   6
 Kaiserbroodje 180°   4
 Pistolet 180°   4
 Meergranenbroodje 180°   4
 Croissant 180°   4
 Ciabatta 180°   4
 Kaascroissant 180°   4
 Ham/kaascroissant 180°   4
 Afbakadvies Graden Minuten
 Afbakstokbrood 180° 8
 Afbakkaiserbroodje 180° 6
 Afbakmeergranenbroodje 180° 6
 Afbakcroissant 180° 6
 Afbakciabatta 180° 8
 * Product afdekken met aluminiumfolie
Bij het opwarmen en afbakken van onze producten is een klein beetje gevoel nodig. Immers iedere oven heeft zijn eigen karakter. Belangrijk is wel dat de oven altijd voorverwarmd is.
 Lekker genieten van onze producten