
Opwarm en afbakadvies
Uw Echte Bakker staat u altijd met raad en daad bij. Hieronder adviseren wij u over de temperaturen in graden, en de duur in minuten waarop u onze producten het beste kunt opwarmen en afbakken.
Opwarmadvies | Graden | Minuten |
Worstenbroodje* | 180° | 8 |
Mini worstenbroodje* | 180° | 6 |
Pittig worstenbroodje* | 180° | 8 |
Saucijzenbroodje | 180° | 8 |
Mini saucijzenbroodje | 180° | 6 |
Roomboter amandelstaaf | 170° | 8 |
Appelbol suiker(vrij) | 170° | 12 |
Kerststaaf* | 170° | 10 |
Kerstkrans* | 170° | 10 |
Stokbrood | 170° | 6 |
Kaiserbroodje | 180° | 4 |
Pistolet | 180° | 4 |
Meergranenbroodje | 180° | 4 |
Croissant | 180° | 4 |
Ciabatta | 180° | 4 |
Kaascroissant | 180° | 4 |
Ham/kaascroissant | 180° | 4 |
Afbakadvies | Graden | Minuten |
Afbakstokbrood | 180° | 8 |
Afbakkaiserbroodje | 180° | 6 |
Afbakmeergranenbroodje | 180° | 6 |
Afbakcroissant | 180° | 6 |
Afbakciabatta | 180° | 8 |
* Product afdekken met aluminiumfolie | ||
Bij het opwarmen en afbakken van onze producten is een klein beetje gevoel nodig. Immers iedere oven heeft zijn eigen karakter. Belangrijk is wel dat de oven altijd voorverwarmd is. | ||
Lekker genieten van onze producten |