Valkenswaard

Valkenswaard

Leenderweg 10, 5554 CL

040 311 19 50

Vanaf maart 2023 gingen de deuren van de winkel in Valkenswaard open, gelegen tussen de groenteboer & slager op de Leenderweg is dit de ideale bakker voor een snelle boodschap of juist een lekkere lunch. Parkeren kan gemakkelijk en snel voor de deur en voor mensen die liever iets langer blijven hangen is er een […]

We zijn momenteel gesloten

Ma
8.00 - 17.30
Di
8.00 - 17.30
Wo
8.00 - 17.30
Do
8.00 - 17.30
Vr
8.00 - 17.30
Za
8.00 - 17.00
Zo
Gesloten
Verkrijgbaar bij deze locatie
  • Brood
  • Banket
  • Café
  • Lunchroom

Vanaf maart 2023 gingen de deuren van de winkel in Valkenswaard open, gelegen tussen de groenteboer & slager op de Leenderweg is dit de ideale bakker voor een snelle boodschap of juist een lekkere lunch. Parkeren kan gemakkelijk en snel voor de deur en voor mensen die liever iets langer blijven hangen is er een parkeerplaats tegenover onze vestiging. Het mooie van deze winkel is de ruimtelijke indeling met genoeg zitplaatsen, de warme uitstraling die kenmerkend is voor onze winkels en het ruime assortiment wat mooi ten display wordt gesteld.

Lunchroom

Heb je zin om uitgebreid te lunchen? Bezoek onze lunchroom. Deze vind je in onze bakkerswinkel op de Heistraat in Son. In onze sfeervolle lunchroom kun je gezellig ontbijten of lunchen. Kies uit een van onze ambachtelijke luxe broodjes en tosti’s. Ook kun je kiezen uit een heerlijk kop koffie met gebak. Bekijk alvast onze menukaart voor inspiratie, of laat je verrassen als je onze bakkerswinkel binnenloopt.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details